середа, 12 вересня 2012 05:12

"За кризу відповідальна опозиція" – Тігіпко

"За кризу відповідальна опозиція" – Тігіпко
Фото: file.liga.net
Заступник голови Партії регіонів Сергій Тігіпко вважає, що представники нинішньої опозиції, які перебували при владі в 2005-2009 роках, відповідальні за важкі наслідки економічної кризи, але сьогодні балотуватися до Верховної Ради представникам опозиції простіше, ніж партії влади.

Про це він заявив в місті Житомирі на зустрічі з депутатами місцевих рад Житомирської області від Партії регіонів, інформує прес-служба політика.

"Із опозиції просто йти у владу. Тільки критикуй владу голосніше від усіх і роздавай обіцянки. А партїї, яка перебуває у владі,  потрібно робити реальні справи, потрібно забезпечити стабільність", – вважає Сергій Тігіпко.

Політик зазначив, що людям, які критикують чинну владу, необхідно згадати ситуацію дворічної давнини, коли тодішня влада сама штовхнула країну в кризу.

"Згадайте 2008-2009 роки. Яка була безпорадність, коли прем'єр з президентом "чубились", а надворі – страшна економічна криза. В Україні в 2009 році було 15% падіння ВВП, при цьому в сусідній Польщі – економічне зростання. Це відповідальність тодішньої влади", - наголосив Сергій Тігіпко.

Зараз ви читаєте новину «"За кризу відповідальна опозиція" – Тігіпко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути