субота, 07 травня 2011 12:43

За картку Ар'єва візьметься МВС

За картку Ар'єва візьметься МВС

Звернення народного депутата від НУНС Володимира Ар'єва щодо незаконного голосування його карткою було передано до МВС. Про це йдеться у відповіді Генпрокуратури на запит нардепа, який він виклав на сторінці в Facebook.

"Депутатське звернення щодо несанкціонованого втручання в роботу електронної системи голосування Верховної Ради України розглянуто. Згідно з компетенцією депутатське звернення надіслано для вирішення до Міністерства внутрішніх справ України, яке повідомить Вам про результати згідно з вимогами ЗУ "Про статус народного депутата України", - сказано в документі.

"Останнє "зашите" звернення Генпрокуратура вже не змогла повернути. Перекинули справу картки на МВС. Стрілочники", - прокоментував відповідь на своє звернення Ар'єв.

Нагадаємо, раніше Верховна Рада змінила Конституцію, відсунувши парламентські вибори на жовтень 2012 року.

Тоді ж самооборонець Ар'єв на своїй сторінці в "Facebook" написав, що коли в парламенті проходило це голосування, він перебував у США зі своєю карткою для голосування, проте його голос виявився в списку тих, хто проголосував "за". Як доказ Ар'єв виклав фотографію: він з власною карткою в руках біля терміналу авіакомпанії "Delta" в аеропорту міста Вашингтон.

На підтвердження його слів "Народна самооборона" опублікувала фото авіаквитків Ар'єва Київ-Відень та Відень-Вашингтон.

Пізніше Ар'єв заявив, що його справжня картка для голосування заблокована.

"Справжня картка для голосування, яка була зі мною в США, заблоковано системою Рада. Яка картка працює і де вона - мені невідомо", - зазначив нардеп.

Зараз ви читаєте новину «За картку Ар'єва візьметься МВС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути