вівторок, 21 квітня 2020 12:11

За рік правління Зеленського в Україні розширився простір демократії - Клочко

За рік правління Зеленського в Україні розширився простір демократії - Клочко
Нардеп Андрій Клочко: "Завдяки системній роботі президента та його команди вдалося досягти нульової толерантності до корупції у вищих ешелонах державної влади". Фото: Інсайдер Житомира

Основні передвиборчі меседжі кандидата на посаду президента Володимира Зеленського щодо розширення простору демократії та викорінення корупції у вищих ешелонах влади рік по тому можна вважати виконаними.

Про це у себе на сторінці в Facebook написав народний депутат України Андрій Клочко.

Парламентар переконаний, що завдяки системній роботі президента та його команди вдалося досягти нульової толерантності до корупції у вищих ешелонах державної влади. Хоча до цього, за всі роки існування незалежної України, ця мета вважалася недосяжною.

Крім того, Клочко зазначає, що за рік президентства Зеленського державі вдалося зробити напевне більше, ніж за останні кілька років було зроблено його попередниками. Йдеться і про обмін полоненими, і про звільнення наших бранців з РФ, скасування депутатської недоторканності тощо.

"Мені, як голові Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування вкрай важливо, аби була проведена реформа виборчого законодавства та ухвалений Виборчий кодекс у тому вигляді, як того вимагала громадськість. І ми це зробили", – написав Клочко.

Він також зазначив, що за ініціативи президента Зеленського розпочато проєкт "Велике будівництво", запущено реформу містобудування, триває реформа децентралізації.

"Володимир Зеленський дав шанс потрапити у політику новому поколінню – новим обличчям. Триває процес зміни еліт, їх розширення, а відтак – демократія набуває нового, значно більшого масштабу", – переконаний Клочко.

Водночас він зазначив, що найголовніше, що змінилося – це базові принципи державної політики. Адже відтепер в центрі уваги держави людина, її життя, свобода та гідність.

Зараз ви читаєте новину «За рік правління Зеленського в Україні розширився простір демократії - Клочко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути