понеділок, 17 вересня 2012 22:44

За дорученням Януковича Нацрада з питань телемовлення перевірить провайдерів ТВі

За дорученням Януковича Нацрада з питань телемовлення перевірить провайдерів ТВі
Результати моніторингу оприлюднять через два тижні Фото: tvi.ua

На виконання доручення президента України Віктора Януковича Національна рада з питань телебачення і радіомовлення проведе моніторинг провайдерів, які ретранслюють телеканал ТВі. Про це заявив під час десятого засідання Міжвідомчої робочої групи з аналізу стану додержання законодавства про свободу слова та захист прав журналістів голова Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Володимир Манжосов, пише ЛIГАБiзнесIнформ.

Як повідомляє прес-служба глави держави, голова Нацради в той же час спростував причетність регулятора до проблем зі зникненням телеканалу з ефіру. За словами Манжосова, мова йде про суто господарський конфлікт.

"За нашими даними, під час розширення універсальної програмної послуги провайдери вимикають не тільки ТВі. З ефіру зникли музичний і іноземний канали, кілька місцевих мовників. Ми перевіримо не лише провайдерів, які ретранслюють ТВі, але й ретранслятори по всій країні", - заявив Манжосов.

Манжосов зазначив, що Нацрада оприлюднить результати моніторингу, а також своє бачення відновлення мовлення ТВі, вже через два тижні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Занепокоєний Янукович вирішив "взятися" за проблеми ТВі

Нагадаємо, 12 вересня керівництво ТВі заявило про арешт валютних рахунків каналу. Причиною для санкції став нібито неіснуючий борг в $2 тис. Пізніше гендиректор телеканалу повідомив, що рахунки розморожені і ТВі дозволили вести зовнішньоекономічну діяльність.

Зараз ви читаєте новину «За дорученням Януковича Нацрада з питань телемовлення перевірить провайдерів ТВі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути