субота, 30 листопада 2013 11:50

З наступного тижня парламент буде заблокований - Кличко

З наступного тижня парламент буде заблокований - Кличко
Фото: lenta-ua.net

Звіряче побиття учасників мирної акції протесту на Майдані, неправомірне і непропорційне використання сили проти безборонних людей – це приклади печерного варварства чинного режиму на чолі з Януковичем. Про це заявив лідер партії "УДАР" Віталій Кличко.

"Саме тому влада зірвала підписання Угоди про асоціацію з ЄС – щоб розв'язати собі руки для безчинств, бо у європейських країнах такі дії були б немислимі. Пішовши на силовий розгін Майдану, Янукович підписав собі вирок. Переконаний, що ці вчинки належно оцінить і українське суспільство, і міжнародне співтовариство, - заявив лідер "УДАРу" Віталій Кличко.- Я закликаю громадян виходити на центральні площі своїх міст і сіл, протестувати проти дій влади, відправляти своїх представників до Києва. Відповідальність повинні понести і ті, хто віддавав наказ розганяти Євромайдан, і ті, хто бив беззахисних людей",- наголосив Кличко.

Він відзначив, що "УДАР" вимагає негайної відставки міністра МВС Захарченка і уряду Азарова у повному складі. Дострокових президентських і парламентських виборів.

"Оскаженілому режиму Януковича треба покласти край. З наступного тижня парламент буде заблокований. Ми не дамо шансу цій владі ухвалювати антинародних рішень",- підкреслив лідер "УДАРу".

Кличко закликав громадян у неділю, 1 грудня, о 12.00 вийти на віче в Києві.

Зараз ви читаєте новину «З наступного тижня парламент буде заблокований - Кличко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути