середа, 11 серпня 2021 15:57

"З ідеальними бровами й борщами": Мендель розмірковувала про обов'язки жінок

Експрессекретарка президента Володимира Зеленського Юлія Мендель розмірковувала про очікування суспільства від української жінки. Таким дописом поділилася з підписниками в Іnstagram.

Під дописом також опублікувала нову світлину з нещодавньої фотосесії.

"Українська жінка - відмінниця, усім щось винна. Вона має бути найкращою в усьому, бути стрункою, але не занадто худою, із формами, але не повненькою. Тому українська жінка не їсть після шостої і після тридцяти. З ідеальними бровами, бо так написано у фольклорі. Завжди з макіяжем, як дивовижна місис Мейзел, із зачіскою, вдягнута з голочки," - поділилася Мендель.

Автор: Instagram.com/iuliia_mendel
  Юлія Мендель поділилась думками про очікування суспільства від жінок
Юлія Мендель поділилась думками про очікування суспільства від жінок

Юлія вважає, що суспільство також встановлює кулінарну планку.

"А ще українська жінка має найкраще всіх готувати, особливо борщі. Бо без цього українська жінка не буде українською і не буде жінкою", - зазначила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мендель назвала Пєскова "колегою" і вислала йому книжку

"І бути ідеальною матір'ю з гарними дітьми. Обов'язково до 30, бо потім вже не те. Не народила вчасно - стара породілля. Народила рано - проститутка. І чоловік має бути вродливим і доглянутим, який слухає, кохає, на руках носить. Ніколи не сваритися на нього, нічого не вимагати й не очікувати. Берегиня вогнища на таке заслужила", - написала Мендель.

Колишня речниця підсумувала, що українська жінка має бути профі й добре заробляти.

"І звідусіль чути тільки компліменти, ніколи не робити помилок. І потім у гонитві за ідеальністю стати депресивною істеричкою і лікуватися у психолога", - підсумувала Юлія.

Експрессекретарка президента Володимира Зеленського Юлія Мендель поскаржилася на цькування та опублікувала еротичні фото. Такий допис поширила в Іnstagram.

Зараз ви читаєте новину «"З ідеальними бровами й борщами": Мендель розмірковувала про обов'язки жінок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути