Ексклюзиви
понеділок, 16 грудня 2013 21:25

"З цією владою виграти вибори чесними методами неможливо" - Левченко

"З цією владою виграти вибори чесними методами неможливо" - Левченко
Фото: lb.ua

В ніч з неділі на понеділок під час підрахунку голосів на окружній виборчій комісії №223, Юрій Левченко вийшов до людей які прийшли його підтримати та повідомив:

"Ми сьогодні з вами перемогли. Однозначно. Дані екзит-полів в 17% перемоги, але ми сьогодні з вами побачили те явище, яке вивело людей на Майдан. Справа в тому, що з цими бандитами, з цими "межигірськими паханами" сьогодні в Україні чесними правилами грати не можливо. Попри те, що у нас в 15 % перевага згідно екзит-полів, ми зараз побачили, як на дільницях почали вимикати світло під час підрахунку, побачили як комісії оголошували технічні перерви, там де ми перемагали, ми побачили вкид бюлетенів, де на дільницях рік тому за Пилипишина голосували 300 людей, то чомусь раптом сьогодні у нього 800 людей. В центрі, де був більший контроль з боку журналістів, різниця між мною та Пилипишиним на кожній дільниці по 350 голосів (на користь Левченка), то тут, на Нивках, на Сирці, де якраз вимикали світло, різниця чомусь на користь Пилипишина в 500 голосів. Такого ніде не було, навіть в Президентському полку. З цією владою виграти вибори чесними методами неможливо. Треба цю банду змітати з Межигір'я, інших варіантів насправді у нас сьогодні немає".

Юрій Левченко також зазначив , що особисто чув під час телефонної розмови з членом ДВК, як відбувається сортування голосів кандидатів, коли 40 разів поспіль оголошується прізвище Пилипишина, що яскраво свідчить про масове вкидання бюлетенів.

Зараз ви читаєте новину «"З цією владою виграти вибори чесними методами неможливо" - Левченко ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути