Ексклюзиви
понеділок, 09 липня 2012 13:22

Януковичу на день народження нагадали про долю Каддафі та Хусейна

Сьогодні ЗМІ опублікували фотографії плакатів із зображенням Саддама Хусейна та Муаммара Каддафі з написом внизу "З днем народження!". Вони з'явилися на різних вулицях Києва у день народження президента України Віктора Януковича.

Автор: Фото: blogs.pravda.com.ua
 

За деякими даними, ініціатором цієї акції була партія "Демократичний альянс". Її лідер Василь Гацько в коментарі Gazeta.ua підтвердив цю інформацію.

"Так, це наша ініціатива. Ми не хотіли це афішувати, але, як видно, утаємничити авторство не вдалося", - сказав він.

Розповідаючи про мету акції, політик зазначив:

"Ми показали, що так чи інакше рано чи пізно диктатори закінчують погано. Думаю, сьогодні диктатори Саддам Хусейн та Муамар Каддафі, якби були живі, привітали б свого українського колегу Віктора Януковича. Вкрай хотілося би, щоб в нашій країні чиновники, представники різних органів влади шанували свободу та права людини. Відповідно, в такий спосіб ми хотіли нагадати нашому імениннику про те, що до українців ставитися треба з великою пошаною і працювати на них. Ці плакати відбивають настрій, який панує сьогодні в українському суспільстві. Я кажу про категоричне несприйняття всього того, що відбувається в Україні у політиці за наш з вами рахунок - тобто за рахунок платників податків", - зазначив Гацько.

Автор: Фото: blogs.pravda.com.ua
 

За його словами, політсила сподівається, що плакати побачать принаймні працівники Адміністрації президента, якщо не сам Янукович.

"Плакати ми розмістили в багатьох місцях, але ж Януковича сьогодні в Києві немає, бо він святкуватиме день народження у своїй черговій резиденції. Але, можливо, побачать його працівники", - розповів Гацько.

Автор: Фото: blogs.pravda.com.ua
 

Він також повідомив, чому на плакатах не зазначено ініціаторів акції.

"Ініціативи, які мають авторство, апріорі стають заангажованими. Тому вони мають менше шансів бути сприйнятими суспільством. Для нас не було важливим сказати, що це саме наша ініціатива. Для нас важливо передати настрій суспільства", - сказав політик.

Нагадаємо, сьогодні Януковичу виповнилося 62 роки.

За словами народного депутата від фракції Партії регіонів Володимира Зубанова, його однопартійці привітали президента біля держдачі "Зоря" в Криму.

Зараз ви читаєте новину «Януковичу на день народження нагадали про долю Каддафі та Хусейна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

85

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути