середа, 27 листопада 2013 11:07

Янукович вважає, що необхідно оновити договір про стратегічне партнерство з Росією

Янукович вважає, що необхідно оновити договір про стратегічне партнерство з Росією
фото: lenta-ua.net

Віктор Янукович впевнений, що у відносинах з Росією треба виходити на інший рівень. Про це він заявив під час інтерв`ю тележурналістам Савіку Шустеру ("Шустер LIVE", телеканал "Інтер"), Олександру Ткаченку ("Студія 1+1"), Андрію Куликову (телеканал ICTV), Ларисі Губіній ("5 канал") та Олегу Панюті (телеканал "Україна"). Про це повідомляє офіційний сайт президента.

Президент Віктор Янукович зазначив, що питання взаємовідносин у форматах зони вільної торгівлі як з ЄС, так і з СНД потребує врегулювання.
"Ми не хочемо там, де страждає наша економіка, там, де страждають наші інтереси, ми, звичайно, не можемо цими інтересами нехтувати. Тим більше, що у нас немає запасу міцності ніякого. Для нас це несе загрозу", - підкреслив глава держави.
На його переконання, необхідно враховувати реалії, що склалися в економіці України, з урахуванням того, що "нам треба виходити на інший рівень відносин з нашими партнерами, наприклад з Росією".
За словами президента, у двосторонніх відносинах з Російською Федерацією є багато "білих плям". "Нам потрібно зараз це розблокувати", - сказав він, додавши, що є необхідність поновити договір про стратегічне партнерство з РФ.

Зараз ви читаєте новину «Янукович вважає, що необхідно оновити договір про стратегічне партнерство з Росією ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути