середа, 27 листопада 2013 06:14

Скоро українці почують про непідписання угоди і з вуст Януковича - політолог

Скоро українці почують про непідписання угоди і з вуст Януковича - політолог
Фото: vkurse.ua

Щонайближчим часом українці почують про те, що у Вільнюсі не буде підписана Угода про асоціацію з ЄС не лише із уст прем'єра Миколи Азарова, але і від президента Віктора Януковича.

Таку думку у коментарі кореспонденту Gazeta.ua висловив політолог Михайло Погребинський.

"Не бачу шансу зараз на підписання асоціації. Нині необхідно висловлювати пропозицію, аби скоригувати Угоду, певні її елементи. Оскільки треба відновити торгівельний режим з Росією", - підкреслив експерт.

Окрім того, за його словами, "зараз непідписання є дуже очікуваним". "Підхід такий: не змінюється напрямок, оскільки Україна рухається в напрямку європейської системи. Але повільно, бо вона зараз не може переходити на інші стандарти - це вимагає значного фінансування. Це треба робити, але повільно", - зазначив політолог.

"А те, що про призупинення говорить Азаров, то це нічого страшного. Про це скаже і Янукович. Ми почуємо про це від президента вже з першого телевізійного інтерв'ю", - наголосив він.

Відповідаючи на питання, чи не спричинять подібні дії спротив людей, він додав: "Я бачу, що виходить багато людей на вулиці, але я сподіваюсь, що цього не відбудеться, бо має перемогти здоровий глузд".

Нагадаємо, прем'єр-міністр Микола Азаров заявив, що президент України полетить на саміт Східного партнерства лише для проведення переговорів з Євросоюзом. Там він не підписуватиме Угоду про асоціацію.

Зараз ви читаєте новину «Скоро українці почують про непідписання угоди і з вуст Януковича - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути