середа, 07 листопада 2012 19:23

Янукович вдав, що слідкує за фальсифікаціями, та наказав Пшонці розібратися

Янукович вдав, що слідкує за фальсифікаціями, та наказав Пшонці розібратися
Про проведену роботу Генеральний прокурор має доповісти президенту до 12 листопада поточного року. фото: newzz.in.ua

Президент України Віктор Янукович доручив генеральному прокурору України Віктору Пшонці проаналізувати факти порушень законодавства під час виборчого процесу в одномандатних виборчих округах, повідомляє прес-служба глави держави.

Як ідеться у дорученні президента, за результатами проведеного аналізу Генеральна прокуратура повинна вжити заходів реагування відповідно до законодавства.

Про проведену роботу Генеральний прокурор має доповісти президенту до 12 листопада поточного року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко проти перевиборів по проблемних округах

Нагадаємо, 5 листопада ЦВК прийняла постанову, в якій визнала неможливість встановлення достовірних результатів виборів у 5 одномандатних округах: №94, 132, 194, 197, 223. Крім того, ЦВК визнала необхідність проведення повторних виборів у цих округах і звернулася до Верховної Раді щодо прийняття нею рішення про проведення повторних виборів у цих округах.

При цьому об'єднана опозиція вимагає визнати незаконною цю постанову ЦВК і вимагає визнати обраними в цих округах кандидатів від опозиції.

Верховна Рада на засіданні 6 листопада прийняла постанову, якою пропонується рекомендувати ЦВК призначити повторні вибори в п'яти одномандатних округах - №94, 132, 194, 197, 223. Згідно з постановою, ЦВК повинна визначити обсяг витрат на проведення повторних виборів. Кабінету міністрів парламент рекомендує вжити заходів щодо фінансування повторних виборів.

Зараз ви читаєте новину «Янукович вдав, що слідкує за фальсифікаціями, та наказав Пшонці розібратися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути