понеділок, 19 грудня 2011 15:20

Спецтема: Саміт Україна-ЄС

Янукович: Україна готова для пришвидшення переговорів з ЄС

Янукович: Україна готова для пришвидшення переговорів з ЄС

Розпочалася трансляція саміту Україна-ЄС.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

"Ми дійшли до завершення роботи над текстом Угоди та підійшли до підготовки до підписання та подальшої імплементації", - сказав президент України Віктор Янукович.

Янукович також подякував командам, які готували Угоду, та президентам.

"Угода стане ключовим інструментом для європейської інтеграції, ми на чіткому європейському курсі. У рамках норм національного законодавства. Європейський Союз переживає важкі часи. Одним із наслідків цього є підвищенна чутливість до перспектив його подальшого розширення. Але я переконаний, проект розширення Європи не буде закінчено, поки за її межами будуть залишатися такі великі країни та народи, як україснький народ", - додав президент.

Янукович заявив, що Україна готова для пришвидшення переговорів та до підписання Угоди. Він також повідомив, що завершилися переговори про внесення змін до Угоди про асоціацію.

"Важливим пріоритетом нашої роботи є подальше зміцнення енергетичної безпеки Європи. Ми продовжуємо модернізацію ГТС України за підтримки Європи",  - підкреслив він.

Як повідомлялося раніше, сьогодні, 19 грудня, у Києві проходить саміт Україна-ЄС.

Перед цим близько двох годин тривала зустріч президента України Януковича і лідерів Європейського Союзу - президента Ради ЄС Германа ван Ромпея та Президента Європейської комісії Жозе Мануеля Баррозу.

Зараз ви читаєте новину «Янукович: Україна готова для пришвидшення переговорів з ЄС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути