пʼятниця, 30 вересня 2011 09:50

Янукович розповів Дональду Туску, що дуже хоче до Євросоюзу

Янукович розповів Дональду Туску, що дуже хоче до Євросоюзу

Для України принципово важливо відображення в Угоді про асоціацію перспектив членства нашої держави в Європейському Союзі. Про це заявив президент України Віктор Янукович після зустрічі з прем'єр-міністром Республіки Польща Дональдом Туском.

"Безумовно, Угода про асоціацію для нашої країни дуже важлива. І ми наполягали і будемо наполягати, щоб у цій Угоді було відображено перспективу вступу України в Євросоюз", - цитує президента його прес-служба.

За словами президента, українська сторона добре розуміє, що при ратифікації підписаних з ЄС угод це питання буде обговорюватися в кожній з країн-членів ЄС парламентами цих країн.

"Це питання буде дуже чутливим для наших сторін. Я переконаний, що наші партнери в Європі і особливо наші друзі в Польщі з розумінням ставляться до того прогресу, який сьогодні є на цьому шляху", - сказав Янукович.

У свою чергу прем'єр-міністр Польщі Туск звернув увагу на суттєвий прогрес, досягнутий Україною в євроінтеграції за останній час. Він, зокрема, зазначив, що "великий оптимізм" викликав останній раунд проведених переговорів.

Зараз ви читаєте новину «Янукович розповів Дональду Туску, що дуже хоче до Євросоюзу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути