середа, 13 червня 2012 16:52

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Янукович роздратований політичним провалом Євро, тому і згадав про Тимошенко і Щербаня - Москаль

Янукович роздратований політичним провалом Євро, тому і згадав про Тимошенко і Щербаня - Москаль
Геннадій Москаль розповів, чому Янукович раптом заговорив про переслідування опозиції. Фото: liga.net

На думку "нунсівця" Геннадія Москаля, Юлія Тимошенко не може бути свідком у справі про вбивство Євгена Щербаня. Окрім того, заява Януковича про те, що Юлія Тимошенко причетна до цього вбивства — виключно політична.

Про це "нунсівець" розповів у коментарі Gazeta.ua.

"Президент фігура політична і може собі дозволити будь-які заяви. А от прокуратура — це професійний орган, що стоїть на стражі дотримання прав і свобод людей, законності. Її функції чітко виписані Конституцією і вони не можуть собі дозволити і не мають права робити політичні заяви", - обурюється політик.

"Як Тимошенко може бути свідком, - цікавиться Москаль, - вона що була під час убивства, чи була знайома з Болотським, чи другим кілером, які розстрілювали його? Я не можу абсолютно зрозуміти, як Тимошенко може бути свідком у даній кримінальній справі. Тоді так само свідком може стати будь-хто із 45 мільйонів громадян України, бо він щось чув, чи читав в інтернеті".

На питання чому сьогодні президент дозволяє собі подібні заяви, Москаль відповів: "Причина у Євро-2012. Якби я був президентом, я б мабуть теж болісно на це реагував. А так зараз з ким йому йти на матч? З Азаровим і Колесніковим не цікаво. Це мала бути платформа для політичного визнання Януковича, для його політичного іміджу в Європі".

За словами Москаля, Янукович може використати такі гучні заяви про причетність Тимошенко до убивства Євгена Щербаня для відволікання уваги від "повного політичного провалу Євро".

"Людина роздратована, вона втратила великі кошти, які могли піти на всі соціальні ініціативи, які б у 2015 році президенту б щось дали, або на передвиборну програму. А вони пішли у пусту. Ніхто з фанів не живе в дорогих готелях і не їсть у мережах дорогих ресторанів", - підсумував Москаль.

Зараз ви читаєте новину «Янукович роздратований політичним провалом Євро, тому і згадав про Тимошенко і Щербаня - Москаль ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

60

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути