пʼятниця, 19 жовтня 2012 15:12

Янукович не назначив мера, "він говорить все, що йому в голову стукне" - Бригинець

Янукович не назначив мера, "він говорить все, що йому в голову стукне" - Бригинець
Фото: ukr.obozrevatel.com

Кандидат у народні депутати від Об'єднаної опозиції "Батьківщина" Олександр Бригинець вважає, що президент України не міг назначити мера Єнакієве, а те, що він ніби зробив, то це лише свідчення незнання президентом процедури.

Про це він розповів Gazeta.ua, коментуючи те, що президент Віктор Янукович привселюдно назвав новим мером Єнакієве можливого кандидата на цю посаду від Партії регіонів Валерія Олійника.

"Янукович просто не розуміє процедури, і він не розуміє що і як відбувається, а говорить все, що йому в голову стукне. Таким чином, він демонструє, що його процедура не цікавить, адже ми знаємо, що демократія — це процедура, а він публічно заявляє, що його це цікавить", - повідомив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: УДАР не об'єднуватиметься з ПР через президентські амбіції Кличка - експерт

За його словами, цей випадок лише впливатиме психологічно на вибір громадян. "Звичайно, ще повинно певним чином психологічно тиснути на громаду. Я Вам скажу, що постійно зустрічаюсь із виборцями, і всі впевнені в тому, що всі анкети пораховані, акти складені, а влада вже давно вирішила хто, де і як може перемогти. Оцей випадок він повинен підтвердити громадськості, що ви не робіть, куди ви не повертайтесь, як ви не крутіться, як ви не боріться, все одно буде по нашому. Це є своєрідна провокація та форма тиску, але я це допускаю", - додав Бригинець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бригинець пояснив, чому не зняв свою кандидатуру

Також він запевнив, що все залежить він парламентських виборів. "Що буде в Україні після 28 жовтня, ніхто не знає. Те, що говорить президент — це всього-на-всього значення тенденції. Так, така тенденція є. Якщо переможе провладна тенденція, то так може бути, але швидше за все, якщо влада не зміниться докорінно, то вона зміниться принципово. Цей парламент є маріонетковим, новий парламент, якщо і стане маріонетковим, то зовсім не за один день", - резюмував політик.

Нагадаємо, Віктор Янукович привселюдно назвав новим мером Єнакієве можливого кандидата на цю посаду від Партії регіонів Валерія Олійника.

Вибори мера Єнакієве замість померлого у вересні Сергія Рухадзе призначені на 16 грудня. На даний момент законним в.о. мера м. Єнакієве є секретар Єнакіївської міськради Тетяна Богданова.

Зараз ви читаєте новину «Янукович не назначив мера, "він говорить все, що йому в голову стукне" - Бригинець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути