понеділок, 10 вересня 2012 14:43

Янукович: Ми багато працювали над тими зобов'язаннями, які маємо перед Радою Європи

Янукович: Ми багато працювали над тими зобов'язаннями, які маємо перед Радою Європи
Віктор Янукович: Україна працює над виконанням своїх зобов'язань перед Радою Європи. Фото: donbass.ua.

Україна активно працює над виконанням своїх зобов'язань перед Радою Європи, зокрема в частині зміцнення демократичних інститутів.

Про це Президент України Віктор Янукович сказав під час зустрічі з Генеральним секретарем Ради Європи Турбйорном Ягландом.

"Ми не витрачали час даремно, ми багато працювали над тими зобов'язаннями, які маємо перед Радою Європи. Минулий і цей роки були досить насиченими виконанням реформ, спрямованих на зміцнення демократичних інститутів", - зазначив Глава держави, повідомляє прес-служба Януковича.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція вимагає прийняти підписи громадян на підтримку позову проти Януковича

Глава держави також висловив переконання, що підсумки сьогоднішньої конференції щодо першого року реалізації Плану дій Ради Європи для України на 2011-2014 роки дозволять ще активніше використовувати потенціал цієї авторитетної міжнародної організації в контексті підтримки курсу реформ в Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Дайте мені пістолета і я буду стрілять! Що вони мені зроблять?" - люди прийшли захищати свій позов проти Януковича

Ягланд, у свою чергу, позитивно оцінив роботу нашої держави з виконання Плану дій Ради Європи для України. "Мені дуже приємно відзначити, що все добре йде з реалізацією амбітного плану дій", - сказав він.

Зараз ви читаєте новину «Янукович: Ми багато працювали над тими зобов'язаннями, які маємо перед Радою Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути