середа, 22 червня 2011 12:36

Янукович хоче "уможливити нові трагедії" - черговий конфуз

Янукович хоче "уможливити нові трагедії" - черговий конфуз

Президент України Віктор Янукович в черговий раз обмовився, заявивши, що святе завдання влади - зробити можливими нові трагедії.

Виступаючи на мітингу-реквіємі, присвяченому Дню скорботи і вшануванню пам'яті жертв війни в Україні, президент заявив: "Наш святий обов'язок перед загиблими подолати тіні минулого, "уможливити" (очевидно, президент хотів сказати "унеможливити") нові трагедії. Зазіханням на мирне майбутнє України дадуть миттєву і жорстку відповідь, звідки б ці спроби не виходили".

За його словами, тінь війни буде закривати сонце, поки в суспільстві є любителі спекулювати на трагічних подіях 70-річної давнини і хто прагне будувати свій політичний успіх на пам'яті мільйонів жертв найстрашнішої трагедії ХХ століття.

Сьогодні в Борисполі перепоховали останки 493 загиблих військових, які були знайдені під час пошукових робіт на території поблизу міста Бориспіль та інших районів Київської області.

Нагадаємо, 21 червня, виступаючи в Страсбурзі на засіданні Парламентської асамблеї Ради Європи, Янукович переплутав демократію з бюрократією.

Зараз ви читаєте новину «Янукович хоче "уможливити нові трагедії" - черговий конфуз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути