Ексклюзиви
середа, 19 жовтня 2011 22:52

Янукович хоче помацати Митний союз

Янукович хоче помацати Митний союз

Україна має спочатку побачити ефективність Митного союзу. Про це заявив президент Віктор Янукович у ефірі одного з українських каналів, пише "Українська правда".

"Ніякого конфліктності немає", - зазначив президент, коментуючи відносини України і країн Митного союзу.

"Ми в діалозі. Абсолютно нормально ми розмовляємо. Ми члени СОТ. Росія і Казахстан тільки зараз намагаються вступити в СОТ. Як тільки вони вступлять в СОТ, всередині Митного союзу запрацюють ці правила, і ми побачимо ефективність Митного союзу", - вважає він.

"Ми ж українці, критикувати можна як завгодно нас, але ми дійсно повинні помацати руками, і подивитись, і якщо це буде відповідати нашим національним інтересам, ми побачимо...", - додав Янукович.

"Ми сьогодні не хочемо, знаєте, метушні ніякої. Ми хочемо, щоб ми свідомо, з розумом, дивились в майбутнє. У нас є час. Нас ніхто не підганяє. У нас нормальні стосунки і ми їх будуємо з повагою один до одного", - зазначив президент.

Раніше повідомлялося, глави урядів країн ЄврАзЕС ухвалили рішення про приєднання Киргизії до Митного Союзу. Про це повідомив в.о. прем'єра Киргизії Омурбек Бабанов. Питання приєднання Киргизії було на порядку ради ЄврАзЕС.

Зараз ви читаєте новину «Янукович хоче помацати Митний союз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути