пʼятниця, 24 лютого 2012 22:29

Янукович хоче на другий термін

Янукович хоче на другий термін

Президент Віктор Янукович збирається йти на другий президентський термін, але перебувати довше при владі в українських реаліях, він вважає неможливим.

Про це голова держави сказав в інтерв'ю українським телеканалам з нагоди дворічного перебування на посаді президента.

Так, відповідаючи на запитання, чи не завидно чи йому, що при обранні Володимира Путіна президентом Росії, він буде керувати країною 18 років, Янукович сказав:

"Я хочу сказати, що ця ситуація, яка складається в нашій країні, має ті традиції, які у нас вже є в Україні. Вони з величезною часткою ймовірності кажуть, що ці традиції будуть продовжуватися".

У той же час, він розповів, що буде йти на другий президентський термін і висловив сподівання, що його кандидатуру люди підтримають.

"Принаймні, я маю право думати про другий термін. І ми будемо над цим працювати і будемо до цього прагнути. А все що стосується подальшої долі - це питання, чи буде змінена Конституція ... Я не думаю, що Конституція зміниться радикально", - зазначив він.

"У нас будуть прямі президентські вибори. Буде обирати президента народ, - додав президент. - Все, що стосується виборів президента, у нас все буде як в будь-якій європейській країні. У мене немає сумнівів. В Україні просто традиції інші".

Зараз ви читаєте новину «Янукович хоче на другий термін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути