середа, 26 грудня 2012 16:14

Янукович дбає про свою безпеку, бо нажив ворогів у 90-х - політолог

Президента Віктора Януковича захищають десятки охоронців, бо він, встановлюючи  порядок у Донецьку у бурхливих 90-тих, міг нажити собі ворогів. Про це у коментарі Gazeta.ua сказав політолог Михайло Погребинський.

"Президента Сполучених Штатів Америки захищають сотні людей. Януковича ж близько двадцяти. Це означає, що команда, яка відповідає за безпеку Віктора Януковича, вважає, що є така потреба", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Янукович відношення до "Металіста" не має" - Добкін

Політолог вважає, що посилена охрона президента може свідчити про те, що він нажив собі ворогів під час роботи губернатором у Донецьку.

"Можливо, це пов'язано із тим, що Янукович коли був губернатором Донецьку наводив лад у ситуації, у ті часи були повного кримінального "беспрєдєлу". І саме йому, його команді, частині тих, хто біля нього, вдалося встановити певний контроль легальних структур над ситуацією у Донецьку. І це пов'язано з певною небезпекою з боку тих людей, проти яких працювала команда Януковича. Можливо, це якимось чином пов'язано з особливою потребою забезпечення охорони", - припустив політолог.

Автор: Фото: Сергій Лещенко
 

Нагадаємо, під час молебеню біля пам'ятника князю Володимиру 25 грудня Віктора Януковича охороняли 14 осіб. Це помітили журналісти, коли президент йшов повз колону монахинь.

Зараз ви читаєте новину «Янукович дбає про свою безпеку, бо нажив ворогів у 90-х - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути