пʼятниця, 08 лютого 2013 18:46

Якщо "регіонали" і відкриють сесію, голосувати чужими картками ми їм не дамо - нардеп

Якщо "регіонали" і відкриють сесію, голосувати чужими картками ми їм не дамо - нардеп
За словами нардепа, спікер Рибак зможе відкрити сесію лише в оточенні сотні "регіоналів" у кінці сесійної зали. Фото: iportal.rada.gov.ua

Народний депутат від фракції "Батьківщина" Олександр Бригинець у коментарі Gazeta.ua розповів можливий сценарів відкриття сесії Верховної Ради представниками Партії регіонів.

"Для опозиції головне не відкриття сесії чи закриття, - говорить він. - Скажімо, витіснять вони нас на 10 хвилин і відкриють сесію, а потім ми витіснимо їх і голосування припиниться. Їм, аби відкрити сесію, треба на 10 хвилин заблокувати якесь місце, скажімо, там, де сидять Табалови, у самому кінці, посадити туди спікера Рибака і він за сотнею "регіоналів" відкриє сесію. Але як це вплине на ситуацію в парламенті? Все одно ми їм голосувати чужими картками не дамо. Все одно ми не дамо можливість працювати парламенту за принципом кнопкодавства".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У "регіоналів" нікому махати кулаками" - Бригинець відповів Олійнику

Опозиціонер запевнив, що провладна більшість у парламенті більше не зможе голосувати чужими картками.

"Їхня задача може бути виконана за 5 хвилин, як вони кажуть, але голосувань все одно відбуватися не буде. А тримати захисні лінії навколо Рибака в кінці зали й при цьому ще й голосувати чужими картками вони точно не зможуть", - сказав Бригинець.

"Щоб вони не говорили, як би вони не аналізували цю ситуацію в парламенті, усе, що в них відбувається - спрямоване на поразку. І опозиція, маючи підтримку 90% населення, яке точно виступає проти кнопкодавів, нарощує свій потенціал. Це дуже важливо, адже слід очікувати демагогічних заяв, що, мовляв, не дають можливість працювати сесії і т. д.", - додав нардеп.

Зараз ви читаєте новину «Якщо "регіонали" і відкриють сесію, голосувати чужими картками ми їм не дамо - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути