субота, 25 травня 2013 19:08

"Яценюку вигідно, щоб Тимошенко сиділа" - нардеп

"Яценюку вигідно, щоб Тимошенко сиділа" - нардеп
Сергій Міщенко.Фото: obozrevatel.com

Владу в Україні треба змінювати. Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" сказав позафракційний народний депутат Сергій Міщенко.

" Хоча сьогодні й опозиція недостатньо опозиційна, але все ж краща, ніж чинна влада. Від них хоч не буде репресій. А раптом почнуть, то люди їх швидко зметуть. Тоді владу в свої руки візьмуть громадські рухи. Це буде перехідний етап перед тим, як нагору проб'ються нові політики з європейським баченням", - зазначив політик.

За його словами, опозиція недостатньо опозиційна, бо домовляється із владою

"От була домовленість про розблокування парламенту і відмова від чотирьох вимог: виборів у Києві, скасування Пенсійної реформи, відставки уряду і декриміналізації статей Тимошенко. Все провалено. Деяким опозиційним лідерам, зокрема, Яценюку, вигідно, щоб Юлія Володимирівна сиділа. Як тільки її випустять, одразу збереться майдан і буде революція. Вона на це здатна. Але в Яценюка самого - президентські амбіції. І він не поступиться першим місцем у "Батьківщині", - зауважив Міщенко.

Міщенко вважає, що Яценюк бачить себе президентом.

"Люди з "Нашої України" розповідали, що коли Яценюк став головою Верховної Ради, то на фракції поводився так ніби "хто ви тут такі?". А зараз він - керівник найбільшої опозиційної фракції. У нього надія, що Юлія Володимирівна напише листа, щоб виборці підтримали його на президентських виборах. А він пообіцяє її випустити. Без допомоги Тимошенко в нього нема жодних шансів на перемогу", - наголосив нардеп.

Повністю інтерв'ю читайте ТУТ.

Зараз ви читаєте новину «"Яценюку вигідно, щоб Тимошенко сиділа" - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

97

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути