Ексклюзиви
понеділок, 19 серпня 2013 10:48

Яценюк заявив, що депутати Київради прикриваються медиками і вчителями

Голова фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк заявив, що дії більшості у Київраді - фашистські.

"Сесія тривала 10 хвилин. Їм не вдалося проголосувати всі 400 питань порядку денного. Вони початково голосувати. Провели політичні рішення про те, що треба виплачувати гроші, які й так передбачені в законі України про державний бюджет. Вони брехали вчителям і лікарям. Зараз вони прийняли політичне рішення, яке не впливає на результати. Вони зобов'язані були платити і вчителям і лікарям. Але вони не прийняли жодного рішення, яке б стосувалося розподілу державного і комунального майна і земельних ділянок" - заявив опозиціонер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутатів, які вдерлися до Київради, витіснили "беркутівці"

Лідер "Батьківщини" заявив, що скло у вікні розбив "Беркут". Кілька депутатів постраждало, зокрема Степан Кубів, Андрій Іванчук, Віталій Ярема, Едуард Леонів.

"Міліція озвіріла. Замість того, щоб захищати людей, переслідувати бандитів — б'є людей і б'є народних депутатів. Але нічого. Ми теж показали своє лице, ми не здамося. Вони як фашисти. Фашисти прикривалися жінками і дітьми, а ці прикриваються медиками і вчителями. Чому сюди не прийшов Попоп і Азаров і не сказали своє слово. Ми хочемо, щоб в Києві не грабували транспорт, щоб повернули київську землю. Зараз основне завдання — перемога цього режиму", - заявиви Яценюк.

Автор: Олександр Аронець
 

Зараз вчителі і медики розходяться. Пікетувальники з громадських організацій і політичних партій продовжують мітинг на протилежній від будівлі Київради сторони дороги.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк заявив, що депутати Київради прикриваються медиками і вчителями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

84

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути