четвер, 18 квітня 2013 16:00

"Яценюк втратив контроль над фракцією, а фракція - втрачає опозиційне обличчя" - Гриценко

"Яценюк втратив контроль над фракцією, а фракція - втрачає опозиційне обличчя" - Гриценко
Фото: most-dnepr.info

Kідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко вважає, що лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк втратив контроль над фракцією.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Яценюк втратив контроль над фракцією, а фракція - втрачає опозиційне обличчя. Список депутатів "Батьківщини", які 16-18 квітня голосували синхронно з владою, всупереч рішенням фракції: 1. Андрієвський, 2. Бондаренко, 3. Бриченко, 4. Зубко, 5. Лукашук, 6. Лунченко, 7. Павелко, 8. Сергієнко, - написав він. - Плюс "фронтовики-тушки": 9. Немілостівий, 10. Скосар, 11. Стаднійчук, 12. Табалов-старший, 13. Табалов-молодший".

"Як Ви думаєте, скільки ще треба "тушок" чи голосувань синхронно з владою, аби поставлене мною питання персональної відповідальності Яценюка сприймалося як логічне і обгрунтоване, а не як прояв політичної конкуренції?", - поцікавився Гриценко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Одарченко просить міліцію розібратися з тим, хто хотів забрати в нього мандат

Водночас він уточнив, що "член нашої партії Канівець на сторону влади не перейшов - після виходу з фракції він голосує разом з опозицією і жодного разу не схибив, це легко перевірити", та додав, що не хоче бути головою фракції чи його заступником.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спікер підтримав опозицію при формуванні делегації ВР у Європарламенті

"Якщо тактика "страуса" продовжуватиметься і Яценюк із цих ганебних голосувань висновків не зробить, тоді втрата довіри людей очікує не лише його, а всю ОО "Батьківщина", - підкреслив він.

Зараз ви читаєте новину «"Яценюк втратив контроль над фракцією, а фракція - втрачає опозиційне обличчя" - Гриценко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

90

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути