неділя, 19 січня 2014 17:55

Яценюк про сутичку на Грушевського: "Це був не наш план"

Яценюк про сутичку на Грушевського: "Це був не наш план"
Фото: liga.net

Арсеній Яценюк різко засудив силові дії із штурму кордонів міліції на вулиці Грушевського. Про це він заявив зі сцени на Майдані Незалежності.

"Це був не наш план. Наш план ми затвердили тут. Прошу не просто дотримуватись його, а виконувати цей план усіх, хто хоче нормального майбутнього для країни. Прошу вас, дослухайтесь і не піддавайтесь ні на яку провокацію", - просить політик.

"Хтось втомився, хтось розчарувався, - додав Яценюк. - Але такий складний шлях до перемоги. Тут є послідовний шлях, крок за кроком, як би це не було важко, яким би не було розчарування. Не дати нікому можливості втягнути нас у силовий сценарій. Щоб дати їм легалізувати "Беркут" на Майдані.  Ми не для цього стояли тут два місяці".

Яценюк вважає, що Майдан не робив багато помилок.

"У нас не так багато помилок, але у нас нема поразок. Наша основна перемога - це підтримка і віра мільйонів людей. Це мирний і правильний, справжній проєвропейський протест. Радикальними діями ми знищуємо нашу мрію. Вони очікують, щоб була бійня. Знов усіх посадити, прийняти ще два десятки законів, які розв'яжуть руки "Беркуту", - підсумував Яценюк.

Нагадаємо, наразі на вулиці Грушевського у Києві відбувається сутичка правоохоронців із мітингувальниками. Люди спалили автобус "беркутівців".

Зараз ви читаєте новину «Яценюк про сутичку на Грушевського: "Це був не наш план"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

32

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути