Ексклюзиви
четвер, 09 травня 2013 13:08

Яценюк: "Комуністам і "регіоналам" ганьба!"

Яценюк: "Комуністам і "регіоналам" ганьба!"
Арсеній Яценюк Фото: frontzmin.ua

В інтерв'ю журналістам у Парку Слави керівник фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк розкритикував поведінку деяких комуністів та "регіоналів". Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

"Тим, хто сьогодні провокують не просто розкол країни, а хто хоче отримати дешевий політичний авторитет, у першу чергу комуністи та Партія регіонів, на долях загиблих українців — їм ганьба", - зазначив Яценюк.

За його словами, сьогодні з одного боку свято — перемога людства над фашизмом.

"З іншого боку — це велика трагедія. Тому що Україна є країною, яка найбільше потерпіла у Другій світовій війні. Цифри жахливі — від 10 до 14 мільйонів українців. Найбільшу втрату у Другій світовій війні понесла саме Україна. Наша країна є державою переможницею. Саме тому вона стала засновником Організації Об'єднаних Націй", - наголосив політик.

У свою чергу нардеп від "Батьківщини" Олександр Турчинов зауважив, що після завершення Другої світової війни Йосип Сталін та компартійна верхівка "повісили собі на кітелі зірки героїв", але насправді героями були не вони. Він впевнений, що саме тодішнє керівництво Радянського Союзу відповідає за загиблих у війні українців та інших народів.

"Героями були патріоти, які захистили Україну та світ від фашизму. Це мільйони загиблих людей", - додав нардеп.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк: "Комуністам і "регіоналам" ганьба!"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

35

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути