четвер, 07 лютого 2013 15:02

Яценюк: "Качанівська виправна колонія - жіноча, але, думаю, для мене зроблять виключення"

Яценюк: "Качанівська виправна колонія - жіноча, але, думаю, для мене зроблять виключення"
За словами Яценюка, опозиція готова заплатити за додаткове налаштування системи "Рада-3". Фото: comments.ua

У разі необхідності опозиція готова заплатити за додаткове налаштування системи для голосування "Рада-3".

Про це на брифінгу у Верховній Раді сказав керівник фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк, передає кореспондент Gazeta.ua.

"Якщо їм треба якісь кошти на додаткове налаштування системи, ми як опозиція профінансуємо. Не треба державний бюджет. Ми знайдемо кошти на те, щоб змусити їх особисто голосувати і ходити на роботу", - зазначив він.

Говорячи про сьогоднішню нараду голів фракцій у спікера, Яценюк наголосив: "Регіонали", як завжди, замість того, щоб ходити на роботу й особисто голосувати, вирішили водити чи козу, чи козла, я ще не зрозумів кого. Але наша вимога чітка - голосуйте особисто і парламент запрацює".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лідери фракцій провладної більшості не хочуть голосувати персонально - Кличко

Депутат розповів, що уряд підготував низку законопроектів про зміни до бюджету для скорочення соціальних виплат і підвищення тарифів на газ і електроенергію. Тому більшість у парламенті не налаштована голосувати особисто.

Керівник фракції "Батьківщина" пообіцяв, що опозиція не дозволить парламентській більшості проголосувати за це один за одного.

Коментуючи інформацію про те, що Партія регіонів хоче, аби проти нього була порушена кримінальна справа щодо фінансування системи "Рада-3", Яценюк зауважив: "Це стандартні методи роботи Партії регіонів. Качанівська виправна колонія - жіноча, але, думаю, для мене зроблять виключення".

Зараз ви читаєте новину «Яценюк: "Качанівська виправна колонія - жіноча, але, думаю, для мене зроблять виключення"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути