субота, 14 липня 2012 16:10

Яценюк йде на парламентські вибори як безпартійний

Яценюк йде на парламентські вибори як безпартійний
Таке рішення прийняли на з'їзді "Фронту змін". Фото: frontzmin.ua

Глава ради об'єднаної опозиції "Батьківщина" Арсеній Яценюк йде на парламентські вибори як безпартійний, голова громадської організації "Фронт змін", інші члени партії "Фронт змін" - як безпартійні, члени ГО "Фронт змін".

Таке рішення одноголосно прийняли в суботу в Києві делегати з'їзду цієї партії.

Згідно з рішенням, членство в партії "Фронт змін" припиняється у зв'язку з участю у виборах до Верховної Ради в рамках об'єднаної опозиції на базі ВО "Батьківщина".

З'їзд "Фронту змін" ухвалив рішення покласти обов'язки лідера партії на час виборчої кампанії на керівника секретаріату "Фронту змін" Світлану Войцеховську.

Членство в партії "Фронт змін" кандидатів у депутати припиняється до моменту прийняття присяги народного депутата України.

У політсилі пояснили, що рішення носить суто технічний характер, оскільки закон України "Про вибори народних депутатів України" не передбачає формування виборчих блоків.

Нагадаємо, 23 квітня лідер "Фронту змін" Арсеній Яценюк і лідер ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко підписали декларацію єдності, за якоюпартії йдуть на вибори по виборчому списку "Батьківщини". Список очолять Тимошенко і Яценюк.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк йде на парламентські вибори як безпартійний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

51

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути