вівторок, 09 липня 2013 22:30

"Я би тричі перехрестився, побачивши Фаріон на посаді міністра" – експерт про тіньовий уряд "Свободи"

"Я би тричі перехрестився, побачивши Фаріон на посаді міністра" – експерт про тіньовий уряд "Свободи"
Андрій Золотарьов Фото: intv.ua

"Свободі" варто спочатку вирішити проблеми на місцях, а потім вже говорити про створення тіньового уряду. Зарано їй про це думати ще й тому, що вона не має "яскравих управлінців". Про це у коментарі Gazeta.ua сказав політолог Андрій Золотарьов.

"Не зрозуміло для чого створювати тіньовий уряд, адже краще "Свободі" вирішити проблеми на місцях. Тому що розпочинаючи такий амбіційний проект, як тіньовий уряд, треба пам'ятати про те, що дуже просто перевірити управлінські здібності "свободівців", - наголосив він.

За його словами, результати роботи в регіонах свідчать не на користь політичної партії. Також він наголосив, що "Свобода" не має яскравих управлінців, а не політиків".

"Я би тричі перехрестився, побачивши Фаріон на посаді міністра, бо це буде Табачник навпаки. Ця ідея схожа на піар-технологію, подивившись на склад цього уряду", - резюмував він.

Нагадаємо, Всеукраїнське об'єднання "Свобода" прийняло рішення формувати уряд національної альтернативи. Організацію роботи та керівництво урядом національної альтернативи доручено заступникові голови "Свободи", нардепу Олександру Сичу.

Зараз ви читаєте новину «"Я би тричі перехрестився, побачивши Фаріон на посаді міністра" – експерт про тіньовий уряд "Свободи"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

149

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути