середа, 25 жовтня 2017 11:52

"Взяти їх треба і роздерти" - Гройсмана розізлили силовики

"Взяти їх треба і роздерти" - Гройсмана розізлили силовики
Кабмін готує закон про відповідальність перевіряючих бізнесу і унеможливити "маски-шоу", - прем'єр-міністр Володимир Гройсман. Фото: УНІАН

Кабмін готує закон про відповідальність перевіряючих бізнесу і унеможливлення "масок-шоу".

Про це заявив прем'єр-міністр Володимир Гройсман на засіданні уряду.

"Будемо вносити новий проект закону, який передбачатиме відповідальність перевіряючих, які тиснуть на бізнес. Наприклад - надмірне застосування сили. Законодавчо врегулювати, щоб не було "маски-шоу", якщо в цьому немає необхідності.

Друге - відеофіксація обшуків, допуск адвокатів. Ви знаєте, що сьогодні адвокатів не допускають на обшуки на підприємствах?

І заборонити порушувати справу вчергове по одному і тому ж питанню. Один правоохороний орган провів обшуки, потім немає підстав - справу закрили. З'являється інший орган, по тому ж питанню порушує іншу справу. Це просто знаєте... Взяти їх треба і роздерти", - сказав прем'єр.

"Тут намагаєшся за кожну гривню, долар інвестиції, борешся, придумуєш якесь рішення, а хтось прийшов собі і починає творити чудеса на підприємстві", - додав Гройсман.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Чого нам тягнути під ялинку" - Гройсман кличе Раду приймати бюджет

24 жовтня прем'єр-міністр Володимир Гройсман відсторонив від роботи виконуючого обов'язки глави Держгеокадастру Олега Цвяха. Це сталося на Раді регіонального розвитку після того, як прозвучала інформація про "смотрящих" відомства в регіонах.

Зараз ви читаєте новину «"Взяти їх треба і роздерти" - Гройсмана розізлили силовики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути