пʼятниця, 17 серпня 2018 00:20

Вже 22 росіянина просять Путіна обміняти їх на українців

Вже 22 росіянина просять Путіна обміняти їх на українців
Росіяни просять обміняти їх на українців. Фото: Кореспондент

Уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денисова повідомила, що до вечора четверга, 16 серпня, отримала вже 22 заяви від ув'язнених, переважно росіян, які висловили бажання з обміну на українців-в'язнів Кремля.

В офісі українського омбудсмена уточнили, що прийняли в четвер заяви від Руслана Гаджиєва і Ігоря Кімаковского, які відбувають терміни в Бахмутській установі виконання покарань №6, а також від Євгена Мефьодова з СІЗО Миколаєва, повідомляє Дзеркало тижня.

З Маріупольського СІЗО було отримано заяви від п'ятьох ув'язнених - Павла Черних, Анатолія Бусигіна, Олексія Шибаєва, Сергія Єгорова, Ольги Коваліс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Звільнення політв'язів: Україна готова помилувати росіян

У середу, 14 серпня, бажання бути обміняними на українських в'язнів Кремля висловили колабораціоністи Олександр Саттаров і Фарух Камалов, що сидять в Лук'янівському СІЗО. Першим лист Путіну написав засуджений за тероризм російський найманець Олексій Седіков, який відбуває термін в Бучанській колонії.

Зараз ви читаєте новину «Вже 22 росіянина просять Путіна обміняти їх на українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути