Ексклюзиви
середа, 23 січня 2013 15:43

"Виродки типу Табачника панічно бояться безсмертя ідеї Шухевича та Бандери" - Фаріон

"Виродки типу Табачника панічно бояться безсмертя ідеї Шухевича та Бандери" - Фаріон
Ірина Фаріон: ніякі собаки типу Табачника не заборонять мені оголосити правду про Бандеру. Фото: kontrakty.ua

Незабаром українською армією будуть керувати "генерали типу Шухевича" і "ніякі собаки типу Табачника" цьому не завадять. Про це у коментарі Gazeta.ua сказала народний депутат від "Свободи" Ірина Фаріон.

"Це варто трактувати як панічний страх виродків типу Табачника перед безсмертям ідеї Шухевича та Банедри. Що активніше міністерство освіти імені українофоба Януковича-Табачника поводить себе, то актуалізованішою буде українська історична пам'ять. Тим більше цікавість до себе викликатимуть такі геніальні історичні постаті як Шухевич та Бандера. Я вже закінчую підготовку другого видання своєї лекції, яка називається "Степан Бандера: практик, теоретик, містик українського націоналістичного руху. Я маю намір об'їхати з цієї лекцією  абсолютно усі вищі навчальні заклади України, і ніякий собака типу Табачника не перешкодить мені, народному депутатові України, оголосити правду про ідеологію Степана Бандери", - сказала Фаріон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бандеру та Шухевича у ЗНО замінили на Щорса та П'ятакова

Вона наголосила, що чим більший тиск, тим більший опір. "Тому я зловтішаюся тим, що роблять у агонії ці, насправді дуже нещасні люди, які помилилися з місцем  проживання і з часом усвідомлення", - розповіла вона.

Також Фаріон порадила молодим людям: "боротися варто на різних  рівнях".

"Можна організовувати різноманітні флеш-моби з того приводу, можна організовувати акції протесту. Можна  масово вступати в громадські націоналістичні рухи. Сподіваюся, що такі є, а не щось там на зразок псевдо-демократичних організацій. Але, найважливіше пізнавати для себе постаті Бандери та Шухевича. І знаєте, що особливо важливо? Важливо усвідомити, що  у нашій державі відбуваються дуже цікаві процеси. Влада кардинально дистанціюється від народу. Це дуже добре. Між владою і народом — окопи і скоро з цих окопів будуть робити те, що мають робити з окопів. Це надзвичайно просто. Навіть не треба допомагати їм ні в чому, а вони просто будуть вростати у систему цінностей Бандери-Шухевича. До речі, у Політехнічному університеті Львова готують грандіозну монографію про Шухевича. Це роблять, власне, молоді історики, не такі як Грицак, з маленької букви та іже з ними.  Незакріпачені, не ті, що годуються із американських рук чи чиїхось там", - наголосила Фаріон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Феномен зрадництва не є суто українським, колаборація з'являється в кожній поневоленій країні " - історик

На думку депутатки, події в Україні розвиваються природно.

"Вони оживили Бандеру більшою мірою тим, що вбили його синильною кислотою. Це означає, що дух Бандери буде еманувати й еманувати (еволюціонувати - gazeta.ua). А українську армію незабаром будуть очолювати генерали типу Шухевича, а не типу тих, прізвищ яких я не можу запам'ятати. Бо вони змінюються як листочки на деревах. Я пережила стільки заборон і цькувань, що розумію наскільки є приреченою їхня боротьба із силою духу, наскільки приреченою є війна із правдою, і сильною людиною. Не тільки фізично, але й духовно. І так вони будуть воювати із Бандерою, Шухевичем. Та бідні-нещасні. Я згадала казку. "Чого Бог такий злий?", - хтось питає. А хтось відповідає: "Та він не злий, він — нещасний". Це вони просто нещасні", - каже вона.

Зараз ви читаєте новину «"Виродки типу Табачника панічно бояться безсмертя ідеї Шухевича та Бандери" - Фаріон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

412

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути