Ексклюзиви
середа, 31 березня 2021 09:06

Вибори на Франківщині: Кошулинський вимагає не визнавати результатів

Вибори на Франківщині: Кошулинський вимагає не визнавати результатів
Кошулинський поки набрав 28,88%. Фото: facebook.com/ruslan.koshulynskyy

Враховуючи численні порушення під час підрахунку голосів, кандидат у народні депутати від ВО "Свобода" Руслан Кошулинський вимагає визнати результати довиборів у Раду недійсними та оголосити перевибори по округу №87 на Івано-Франківщині.

Громада не повинна бути ошуканою, заявив він у Facebook.

"Очевидні факти підкупу голосів, численні порушення на дільницях і те, що зараз відбувається в ОВК, - це яскравий приклад грубої, незаконної боротьби за владу. Вимагаємо визнати результати виборів недійсними. Ці вибори показали, що українці можуть об'єднатися і тепер потрібно скоординувати свої сили та перемогти у цій боротьбі за справедливість", - написав Кошулинський.

Кандидат від партії "Слуга народу" Василь Вірастюк попередньо лідирує на довиборах до Верховної Ради. Станом на ранок 31 березня ОВК округу №87 в Івано-Франківській області підрахувала 67,52% голосів. Кошулинський поки набрав 28,88% і знаходиться на 2-му місці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Власник паспорта РФ переміг на довиборах у Верховну Раду

28 березня відбулися проміжні вибори народних депутатів в одномандатних виборчих округах №50 на Донеччині та №87 на Івано-Франківщині.

У селі Чорний Потік в Івано-Франківській області спостерігачі зняли відео, на якому люди виходять із дільниці та прямують до запаркованого білого Volkswagen. Із нього виборцям, які щойно проголосували, роздавали по 500 грн.

Зараз ви читаєте новину «Вибори на Франківщині: Кошулинський вимагає не визнавати результатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути