понеділок, 24 березня 2014 18:19

Вторгнення в Україну російських військ може початися в будь-який момент - СNN

Вторгнення в Україну російських військ  може початися в будь-який момент - СNN

Вторгнення в Україну може початися в будь-який час вважають в Білому Домі. За даними розвідки, російські війська готуються до вторгнення і воно може бути здійснено під будь-яким приводом у найближчі дні.

Про це повідомляє СNN.

Як повідомляє вашингтонський кореспондент видання Джейк Таппер: "Деякі чиновники вважають, що Росія вже в найближчі дні може використовувати будь-яку кількість приводів для виправдання подальшого військового вторгнення в Україну".

"Москва може висловити необхідність захисту російськомовних українців, або для захисту транспортних комунікацій з Росії в Крим, або енергопостачання Криму з боку України. Російські війська можуть зробити це швидко", - кажуть чиновники.

"Чиновники публічно пояснюють свій скептицизм попередніх російських запевненнях, які виявилися помилковими, і в приватному порядку кажуть, що розвідка місцевості з зміцнює їх у тому, що такі плани є у Росії".

Говорячи про можливості вторгнення в Україну, високопоставлений чиновник адміністрації Білого Дому сказав CNN: "Ми дуже стурбовані, але не впевнені, що цього не буде."

Також радник з національної безпеки Сюзан Райс заявила в п'ятницю, що росіяни заявили, що вони мають намір провести військові навчання. "Очевидно, враховуючи їх минулу практика, і розрив між тим, що вони сказали, та що вони зробили, ми дивимося на це зі скептицизмом", - сказала вона.

Зараз ви читаєте новину «Вторгнення в Україну російських військ може початися в будь-який момент - СNN». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути