вівторок, 02 липня 2013 22:36

Другий міліціонер у справі про зґвалтування на Миколаївщині став підозрюваним

Другий міліціонер у справі про зґвалтування на Миколаївщині став підозрюваним
Фото: Novosti-n

Міліціонер Євген Дрижак переведений зі статусу свідка в статус підозрюваного у кримінальному провадженні, яке стосується згвалтування жінки у Врадіївці.

Про це повідомила прес-секретар прокурора Миколаївської області Наталія Абрамова.

За її словами, у прокуратурі області зараз проходить нарада за участю співробітників Генпрокуратури.

Слідчий, що веде справу, готує для передачі до Центрального районного суду міста Миколаєва матеріали справи для обрання Євгену Дрижаку запобіжного заходу.

"Я думаю, що завтра вже в першій половині дня ми будемо знати точно ситуацію з передачею матеріалів справи до суду", - зазначила Абрамова.

Міліціонер Євген Дрижак переведений зі статусу свідка в статус підозрюваного у кримінальному провадженні, яке стосується згвалтування жінки у Врадіївці.

Як відомо, 27 червня до лікарні Врадіївки потрапила 29-річна Ірина Крашкова, яку було жорстоко зґвалтовано та побито. Ґвалтівниками виявилися два офіцери міліції – лейтенант Дмитро Поліщук та капітан Євген Дрижак, а також таксист Рябіненко.

Поліщук та Рябіненко затримані, а у Дрижака виявилося алібі: він на момент злочину чергував у райвідділі, про що нібито є відеодокази.

Поліщук є племінником прокурора Заводського району Миколаєва.

Дрижак є хрещеником керівника обласного управління МВС Валентина Парсенюка.

Раніше повідомлялось, ввечері у вівторок, близько 19.00, до лікарні швидкої медичної допомоги Миколаєва доставили затриманого капітана міліції Євгена Дрижак - для проведення процедури упізнання його потерпілої.

Через тяжкості стану жертви насильства, впізнання проводили прямо в палаті. Ірині Крашковой пред'явили чотирьох чоловіків приблизно однакового віку і статури, одним з яких був Євген Дрижак.

Жінка одразу, не вагаючись, вказала на Дрижак, як на людину, яка бив і згвалтував її вночі 26 червня в лісосмузі поблизу села Сирове.

Вид гвалтівника так подіяв на жертву, що після впізнання Ірині стало погано - вона до цих пір не може прийти в себе.

Біля дверей палати, в якій перебуває Ірина Крашкова, невідлучно чергують два бійці спецпідрозділу СБУ. Сторонніх в палату не пускають.

Зараз ви читаєте новину «Другий міліціонер у справі про зґвалтування на Миколаївщині став підозрюваним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

91

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути