четвер, 08 червня 2017 11:16

Вступ України до НАТО убезпечив би від нападу Росії - Юрій Береза

Вступ України до НАТО убезпечив би від нападу Росії - Юрій Береза
Народний депутат фракції "Народний фронт" Юрій Береза сказав, що голосування щодо законопроекту, який має на увазі вступ України в НАТО, є найважливішим за останні три роки. Фото: Sharij.net

Якби Україна 2006-го або 2009 року вступила до НАТО, цілком імовірно, що Росія не наважилась би напасти на нашу державу.

Про це заявив народний депутат від фракції "Народний фронт" Юрій Береза з парламентської трибуни.

Він навів тезу з Вашингтонського договору, в якій йдеться про можливість колективно захищати свободу, загальну спадщину та цивілізацію своїх народів, заснованих на принципах демократії, свободи особи та законності.

"Це – основна філософія блоку НАТО", - наголосив він.

При цьому Юрій Береза закликав колег включити до порядку денного проект закону №6470 про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо зовнішньополітичного курсу України, який має на увазі вступ України до НАТО.

"Наша країна багато втратила завдяки зграї шакалів, які, працюючи на Путіна, шматували українську армію. І ця зграя, на жаль, сьогодні знаходиться в цій залі. Сьогодні перед нами стоїть цивілізаційний вибір – де ми будемо, з ким ми будемо і як ми будемо? Український воїн, який сьогодні, ризикуючи життям, захищає на Донбасі незалежну українську державу, чекає від нас цього рішення", - наголосив Юрій Береза.

За його словами, голосування щодо законопроекту №6470 є найважливішим за останні 3 роки.

"Тому що, мабуть, якби в 2006 та 2009 роках ми вступили до НАТО, не слухаючи божевільні казки кремлівських шакалів, у нас не було б війни, під час якої ми втратили цвіт нашої нації", - наголосив представник "Народного фронту".

Верховна Рада включила законопроект №6470 до порядку денного. За відповідне рішення проголосували 276 нардепів.

Зараз ви читаєте новину «Вступ України до НАТО убезпечив би від нападу Росії - Юрій Береза». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути