вівторок, 05 грудня 2017 17:28

"Зустрінемося у слідчого" - генпрокурор закликав голову фракції стати на коліна

"Зустрінемося у слідчого" - генпрокурор закликав голову фракції стати на коліна
"Самопоміч" звинуватили у роботі на Москву, а голову її фракції Олега Березюка викличуть на допит, заявив генпрокурор. Фото: УНІАН

Голову фракції "Самопоміч" Олега Березюка викличуть на допит. Про це з трибуни заявив генпрокурор Юрій Луценко.

Під час запитань до генпрокурора Березюк запитав у Луценка: "Чому із символу генеральної прокуратури зникли слова "Закон", "Честь" і "Гідність"? Це має прямий стосунок до вашої презентації сьогодні".

На що генпрокурор відповів: "У мене на руках розписка про отримання 25 тисяч гривень учасників акції, документи для підвозу партійних активістів, зокрема вашої організації. Я точно знаю, що це гроші Януковича".

"Якщо вас, пане Березюк, з міста Львова обраного народним депутатом, турбує що з герба ГПУ зникли зловісний символ ГЧК-КГБ - щит з мечами, то я глибоко співчуваю вашим виборцям... На щиту генпрокуратури український герб - тризуб. Думаю, вам найкраще було би вийти в центр Львова, стати на коліна, поцілувати національний прапор і скласти мандат - як визнання політичної ганьби вашої сили, яка діє за гроші Москви", - заявив Луценко.

"Зустрінемося у слідчого і в суді", - резюмував генпрокурор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Потвори" - Саакашвілі прийшов під Раду

Зранку 5 грудня до квартири колишнього губернатора Одеської області Міхеіла Саакашвілі прийшли з обшуком. Йому оголосили підозру у сприянні поваленню державного режиму.

За інформацією слідства, Саакашвілі фінансував свої акції в Україні за рахунок злочинного угрупування Януковича. Зокрема, від Сергія Курченка отримав близько півмільйона доларів.

Зараз ви читаєте новину «"Зустрінемося у слідчого" - генпрокурор закликав голову фракції стати на коліна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути