четвер, 05 вересня 2013 10:53

Зустріч з Януковичем пройшла дружньо, ми готові голосувати за закони для України - Колесніченко

Зустріч з Януковичем пройшла дружньо, ми готові голосувати за закони для України - Колесніченко
Вадим Колесніченко. Фото: dt.ua

Позиція депутатів з фракції Партії регіонів після вчорашніх зборів, на яких був присутній президент Віктор Янукович, різко не змінилася, депутати готові голосувати за закони, необхідні Україні.

Про це в коментарі Gazeta.ua розповів народний депутат Вадим Колесніченко.

За словами нардепа, фракція готова голосувати за всі закони, які необхідні Україні, незалежно від того, як ці закони називаються.

"Якщо ці закони потрібні для України, ми за них проголосуємо. Вони необхідні Україні. І те, що ці закони потрібно приймати, то ми це і так робили", - сказав Колесніченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яценюк запропонував провести вибори у п'яти округах 8 або 15 грудня

Він додав: "Я не можу взагалі зрозуміти, чому ці законопроекти називаються євроінтеграційними. Тому що, якщо ми говоримо про боротьбу з корупцією, про якість правосуддя, зміну повноважень прокуратури, то це й так потрібно народу України, незалежно від того, куди б ми не вступали. Так що я ці закони абсолютно не пов'язую з євроінтеграцією. Ми їх робимо самостійно, ми їх робимо за власні гроші".

Тричі на уточнююче запитання, чи буде він особисто голосувати за євроінтеграційні законопроекти, Колесніченко чіткої відповіді не дав.

"Закони, які не утискають суверенітет України і не змінюють устрій держави, звичайно ж за ці закони ми будемо голосувати. Я і не відмовлявся за них голосувати", - сказав нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ударівці" ходитимуть до Ради у червоних регланах до підписання Угоди про асоціацію із ЄС

Окрім цього він додав, що позиція фракції і його особисто щодо антидискримінаційних законів не змінилася.

"Позиція моя в плані не голосування за антидискримінаційні закони залишилась в силі і фракція не буде його підтримувати", - сказав Колесніченко.

"Фракція пройшла нормально, дружелюбно, так як завжди.Ті хто хотіли виступити, виступили. Я свою позицію озвучив, і мене ніхто не змушував цю позицію змінити. Президент чітко сказав, що ніхто не повинен протиставляти європейський шлях до руху в Митний союз. Це два вектори, по яких ми сьогодні працюємо", - сказав нардеп.

Зараз ви читаєте новину «Зустріч з Януковичем пройшла дружньо, ми готові голосувати за закони для України - Колесніченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути