Ексклюзиви
вівторок, 27 жовтня 2020 18:37

"Усе тільки починається" - Притула зробив заяву після виборів

"Усе тільки починається" - Притула зробив заяву після виборів
Попереду ще дуже багато роботи, заявляє Притула. Фото: @serhiyprytula

Кандидат у мери Києва від "Голосу", волонтер Сергій Притула заявив, що результат його мерської кампанії не є "трагедією вселенського масштабу". Про це він написав у вівторок ввечері у Facebook.

"Моя перша мерська кампанія закінчилася. Не з тим результатом, на який я очікував, але й не трагедією вселенського масштабу. Насамперед я хочу подякувати кожному, хто віддав свій голос на дільницях за мене особисто і за нашу команду до Київради", - йдеться в повідомленні.

Він заявив про "доволі агресивну та брудну піар-кампанію, яку розгорнули проти нього політичні опоненти".

"Я також хочу подякувати тим, хто не проголосував за мене. Це означає, що в мене попереду ще дуже багато роботи, щоб достукатися до ваших сердець.

За відсутності таких каналів комунікації, які були доступні для тих політсил, за якими стоять впливові фінансово-промислові групи, у мне залишалося фактично 2 ресурси - соцмережі та особисте спілкування", - продовжив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибори мерів: хто з кандидатів перемагає в обласних центрах

"Украй сумно констатувати той факт, що на сьомому році війни у столиці країни, що воює, є можливим такий високий результат представника відверто проросійської політсили. Це холодний душ для нашого суспільства. І причина замислитися над подальшими кроками щодо спільної боротьби за викорінення таких колаборантів з політичної карти України", - заявив Притула.

Він додав, що молодь "вкотре програла ці вибори дисциплінованим виборцям пенсійного віку".

"Дякую штабу за титанічну працю. Насправді все тільки починається", - написав Притула.

Чинний мер Києва Віталій Кличко перемагає в першому турі виборів, заявили в його штабі. За паралельним підрахунком голосів, Кличко отримує 50,9%. Друге місце – у представника ОПЗЖ, ексголови КМДА Олександра Попова – 9,5%, третє – в Сергія Притули від "Голосу" – 7,9%.

Зараз ви читаєте новину «"Усе тільки починається" - Притула зробив заяву після виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути