вівторок, 04 грудня 2012 09:19

"Все залежатиме не від прізвища прем'єра, а від поведінки нардепів" - Мірошниченко

"Все залежатиме не від прізвища прем'єра, а від поведінки нардепів" - Мірошниченко
Юрій Мірошниченко. Фото: www.partyofregions.org.ua

ВІд прізвища прем'єра нічого не залежить, а от парламент має стати рушієм реформ.

Про це в ефірі телеканалу ICTV сказав народний депутат від Партії регіонів, представник президента у ВР Юрій Мірошниченко.

"Я думаю, що все залежатиме від того, які пріоритети ставитимуть для себе не президент, не новий уряд, а депутати Верховної Ради. Адже всі події, які супроводжують формування нового уряду пов'язані з парламентськими вибори", - наголосив він.

Мірошниченко додав: "І  тут, мені здається, ми повинні самі перед собою поставити виклики, які постали перед країною. Чи ми будемо і  в подальшому перетягувати ковдру на себе, сваритися, звинувачувати один одного, або ми подивимося правді в очі. Адже світова криза нікуди не поділася.  Хоча Україна останні роки шляхетно виходить із тих складних ситуацій і фінансових, і економічних, і соціальних, але виклики нікуди не поділися".

"В цьому ключі логічними є кроки президента. Він сформував їх ще у своїй програмі. Так само прогнозовано діяв і діятиме уряд, незалежно від прізвища прем'єр-міністра, чи міністрів, які обійматимуть ту чи іншу посаду. А от як поведе себе парламент, чи він буде дестабілізувати ситуацію, чи він буде навпаки форвардом в проваджені реформ – це те питання, яке напевно очікує на відповідь суспільство", - наголосив "регіонал".

Він додав: "Все залежить від нас. Я дуже сподіваюся, що наші колеги, які позиціонують себе як опозиція, є людьми, на моє переконання, такими самими патріотичними і відповідальними як і ті, які братимуть на себе відповідальність і працюватимуть в уряді. Ми знайдемо спільну мову з тих ключових питань, які постали перед країною".

Зараз ви читаєте новину «"Все залежатиме не від прізвища прем'єра, а від поведінки нардепів" - Мірошниченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути