середа, 31 грудня 2014 16:30

Ворог України №1 не привітав Порошенка з Новим роком

Ворог України №1 не привітав Порошенка з Новим роком
fonstola.ru

Володимир Путін привітав глав держав і урядів з прийдешнім Новим роком.

Згідно з інформацією, оприлюдненою на сайті Кремля, президента України Петра Порошенка в цьому списку немає, передає Цензор.НЕТ.

Судячи з попередніх привітань президентів Росії, український президент залишився без привітання вперше. Навіть у 2004 році, коли була Помаранчева революція, Путін привітав президента Леоніда Кучму.

Як повідомляється на сайті Кремля, цього року привітання від Путіна отримали канцлер Австрії, президенти Азербайджану, Аргентини, Вірменії, Білорусі, Бразилії, Папа Римський, прем'єр Угорщини, президент Венесуели, прем'єр Великобританії, канцлер Німеччини, прем'єр Ізраїлю, президент і прем'єр Індії, король Іспанії, президент та прем'єр Італії, президент Казахстану, прем'єр Канади, голова Китаю, президенти Киргизстану та Кореї, голова Куби, президент Молдови, князь Монако, президенти Сербії, США, Таджикистану, Туркменістану, Туреччини, Узбекистану, Фінляндії, Франції та ПАР, прем'єр Японії.

Зараз ви читаєте новину «Ворог України №1 не привітав Порошенка з Новим роком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

35

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути