понеділок, 22 липня 2013 11:32

Врадіївський мітинг без політичної атрибутики нардепам нецікавий - активістка

Врадіївський мітинг без політичної атрибутики  нардепам нецікавий - активістка
Фото: Gazeta.ua

Учасників Врадіївської ходи на Майдані Незалежності відмовляються підтримувати політики, зате допомагають кияни.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Зараз на майдані перебуває 20 учасників акції. Ніч вони провели у наметовому містечку "Батьківщини", деякі у помешканнях співчутливих киян.

"До нас підходили Сергій Каплін та Микола Катеринчук. Зараз говорять про те, що ми відмовилися від допомоги політиків, але це неправда. Ми сказали — без проблем, нехай приходять політики, депутати, нехай нас підтримують, але без своїх політичних прапорів. Ми і Катеринчуку і Капліну сказали — перша за все ми громадяни України. Ваші прапори — це ваші обличчя. Ваші обличчя знає вся країна, тож можете підтримувати нас і без політичної атрибутики", - розповіла активістка з Миколаєва Ірина Скобельська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влада боїться протестів із соціальними вимогами - експерт про розгін "Врадіївського мітингу"

Вона приєдналася до Врадіївської ходи у Фастові. Зі слів Скобельської її сина незаконно засудили до 15 років увязнення за вбивство міліціонера.

"Після того як учасники Врадіївської ходи відмовилися від атрибутики політичних партій, їхні представники на майдан більше не приходять. Ми їм стали нецікаві. Тобто без політичної атрибутики нехай нас тут вбиває "Беркут"", - повідомила активістка.

Нагадаємо, на Майдані продовжують мітингувати кілька десятків активістів, що прийшли пішою ходою з Врадіївки після жорстокого побиття і зґвалтування двома співробітниками міліції і таксистом Ірини Крашкової.

Зараз ви читаєте новину «Врадіївський мітинг без політичної атрибутики нардепам нецікавий - активістка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути