середа, 19 грудня 2012 15:22

"Можливо, Могильов невдало висловився" - Зубанову згадалися "кошенята Чечетова"

"Можливо, Могильов невдало висловився" - Зубанову згадалися "кошенята Чечетова"
Володимир Зубанов. Фото: glavcom.ua

"Регіонал" Володимир Зубанов переконаний, що глава Ради міністрів АРК та екс-міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов який заявив, що міліція захищає владу, повністю погоджується із думкою, просто припустився мовного огріху.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"То він так висловився, а в законах написано, кого міліція повинна захищати: закони України, народ України, а всі громадяни України є народом України, тому всіх, згідно із законом, міліція повинна захищати. Можливо, Могильов невдало висловився", - припустив Зубанов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні, якщо людина одягла мундир та має пістолет, то вона відчуває себе надлюдиною - "бютівець"

Окрім того, відповідаючи на питання, чи не покарає влада Могильова за таку заяву, він сказав, що влада не вдаватиметься до таких дій: "Це не стане приводом, аби робити якісь кадрові зміни".

Також, він зауважив, що це нагадує йому ситуацію, коли після прийняття мовного законопроекту, "регіонал" Михайло Чечетов заявив: "Оцените красоту игры. Мы их развели, как котят. Я не знаю, что они будут делать на выборах".

"І що хорошого? Кому від того краще? Ситуація ускладнилась. Ну бувають у політиків "проскакують" невдалі вислови, бо всі ми люди", - додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Могильов відверто сказав: міліція захищає інтереси Партії регіонів

За його словами, буває часто провина і лежить на журналістах, які перекручують сенс меседжу: "Дуже часто моє інтерв'ю можуть так інтерпретувати, що хоч стій, хоч падай. Так з Могильовим".

Нагадаємо, глава Ради міністрів АРК та екс-міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов заявив, що міліція захищає інтереси Партії регіонів поруч із інтересами громадян. "Міліція виконує дуже важливу і складну функцію в країні. Вона підтримує порядок, захищає інтереси громадян, держави, інтереси тієї політичної сили, яка перебуває при владі. Бо влада забезпечує стабільність і нормальне життя в країні", - сказав він.

Як відомо, закон "Про міліцію" і Конституція гарантує незалежність правоохоронців від впливу будь-яких політичних партій і громадських об'єднань при виконанні службових обов'язків.

Зараз ви читаєте новину «"Можливо, Могильов невдало висловився" - Зубанову згадалися "кошенята Чечетова"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути