середа, 26 травня 2010 16:16

Вояки ОУН-УПА з ціпками будуть пікетувати Януковича

Вояки ОУН-УПА з ціпками будуть пікетувати Януковича

Члени осередку Крайового братства вояків ОУН-УПА готуються протестувати проти приїзда Президента України Віктора Януковича до Львова 27 травня.

"Спочатку готувалися до пікету. Згодом подумали, що нас мало залишилося, всі старі та кволі, тому ніби передумали. Та навіть ті, що з ціпками ходять, зголосилися йти на протест проти Януковича, - розповідає Gazeta.ua голова осередку Крайового братства вояків ОУН-УПА Олесь Гуменюк.

Колишні вояки нагадають Президентові про вчинки його ставлеників

"Правда, ще не знаємо, де та коли збираємося. Будемо вигукувати "Ганьба владі!" Зараз усі зосереджені на проблемі з Чорноморським флотом. Та ми Януковичу усе пригадаємо: і про вчинки Табачника, і про заяви Семиноженка".

"Упівець" хоче особисто зустрітися з Президентом, аби подивитися йому в очі.

"Я би йому сказав, що УПА ніколи не визнає його Президентом. Він для нас - рупор Росії. Як можна було не визнати нашого провідника Степана Бандеру та головнокомандувача Романа Шухевича. Ті люди під жовто-блакитним прапором та тризубом проливали свою кров. Він, напевно, би хотів, щоби ми визнали серп та молот. Цього ніколи не буде!", - обурився Гуменюк.

Зараз ви читаєте новину «Вояки ОУН-УПА з ціпками будуть пікетувати Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

67

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути