Ексклюзиви
вівторок, 26 грудня 2017 12:44

Злодіям у законі наступного року буде непереливки

Злодіям у законі наступного року буде непереливки
Поліція Києва під час затримання "злодія в законі" з Грузії 10 лютого 2017 року

З кримінальними авторитетами, які з'явилися в Україні з часу агресії Росії, боротиметься спеціально створена правоохоронна система.

Про це заявив голова Національної поліції Сергій Князєв на підсумковій прес-конференції.

"Створили нове управління кримінального аналізу, яке взаємодіє з іншими підрозділами кримінального блоку. Воно стане підгрунтям (це проект на 2018 рік) для створення фахових підрозділів з протидії транснаціональної та організованої злочинності.

2018 року отримаємо систему протидії організованої злочинності, яку очолюють злодії в законі. Або інші формації, більшість із яких з'явилися на території нашої держави в результаті військової агресії Російської Федерації", - розповів він.

"Національна поліція не передбачила такого навалу іноземних "гастролерів" 2015-2016 років, які намагалися впливати на криміногенну ситуацію в державі. І 2017-го ми в своїй роботі зрозуміли, що нам потрібна системна робота, а не епізодичні факти затримань - гучні, які стрясали поліцейську спільноту", - додав Князєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З України видворили відомого "злодія в законі"

У листопаді правоохоронці затримали і видворили з України групу кримінальних авторитетів, які незаконно перебували на території країни.

Зараз ви читаєте новину «Злодіям у законі наступного року буде непереливки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути