пʼятниця, 06 вересня 2013 16:48

Питання Тимошенко вже не перешкоджає євроінтеграції України - Видрін

Питання Тимошенко вже не перешкоджає євроінтеграції України - Видрін
Фото: ukrinform.ua

Політолог Дмитро Видрін переконаний, що нерозв'язане питання із звільненням екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко більше не є перешкодою для процесу євроінтеграції України і не заважає підписанню Договору про асоціацію з Європейським Союзом.

Про це він заявив на прес-конференції у Москві.

"Юлію Володимирівну розглядали як "лежачого поліцейського" на шляху між Україною і Євросоюзом, але ця версія на сьогодні є вже архаїчною, як мінімум, з двох причин", - сказав він.

За словами Видріна, по-перше, чиновники Євросоюзу вже неодноразово говорили про те, що взаємини з країною "не можуть бути заручниками будь-якої особи, навіть найчарівнішої". А по-друге, Тимошенко сама просить не розглядати її ув'язнення як привід відмовити Україні у підписанні Договору про асоціацію з ЄС.

"Наскільки я пам'ятаю, остання делегація евродепутатів після зустрічі з Юлією Тимошенко навела дослівно її слова, що вона сама просить і українську владу, і Євросоюз не розглядати її як "лежачого поліцейського". Вона рідко просить, але мабуть, це дуже важливо. Юлія Володимирівна не хоче, щоб потім вона стала винуватицею якихось планів, ілюзій, мрій, що не реалізувалися. Тому і з боку єврочиновників, і з її боку ця проблема вже фактично знята", - наголосив політолог.

Зараз ви читаєте новину «Питання Тимошенко вже не перешкоджає євроінтеграції України - Видрін ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

56

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути