понеділок, 26 серпня 2019 22:09

Волкер: США готові до діалогу з Україною

Волкер: США готові до діалогу з Україною
Волкер розповів про відносини США і України. Фото: Радіо Свобода

В США задоволені роботою "нормандського формату" і готові до зустрічей з врегулювання ситуації на Донбасі в нових форматах.

"Якщо будуть якісь інші зустрічі - ми з задоволенням візьмемо участь в них, і підтримаємо ці спроби", - заявив Спеціальний представник Держдепартаменту США з питань України Курт Волкер, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

США не планує розглядати питання про повернення Росії в G8, поки з боку РФ не буде прогресу в питанні врегулювання ситуації на Донбасі.

"Це питання не буде розглядатися негайно, але - так, буде одним з нагальних, якщо буде прогрес. У 2014 році Росію виключили з клубу G8 - саме за анексію Криму. Я б хотів побачити, як все це повертається назад. Хотів би бачити, як Росія йде з Криму, і це б створило прекрасні можливості для відновлення співпраці. Але я не очікую, що це станеться найближчим часом ", - сказав Курт Волкер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Думки розійшлися: члени G7 обговорили повернення Росії

Заробив другий пакет санкцій США проти Росії через отруєння колишнього російського розвідника Сергія Скрипаля та його дочки Юлії в британському Солсбері.

Зараз ви читаєте новину «Волкер: США готові до діалогу з Україною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути