субота, 06 квітня 2019 09:27

Волкер: Росія буде випробовувати гібридною війною

Волкер: Росія буде випробовувати гібридною війною
Росія продовжить тестувати будь-кого, хто стане президентом України"_ Волкер

Росія використовуватиме всі інструменти гібридної війни, незважаючи на те, хто виграє вибори президента України.

Про це спеціальний представник Державного департаменту США у справах України Курт Волкер заявив американському PBS News.
"Ґрунтуючись на поведінці РФ, можна припустити, що вона продовжить тестувати будь-кого, хто стане президентом України", – сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Які аналізи?" - Вакарчук звернувся до Порошенка і Зеленського

Волкер нагадав, що Росія напала на Україну, захопила українські території і підтримує продовження бойових дій. Москва веде інформаційну війну проти Києва за допомогою кібератак і пропагандистських ресурсів типу RT і Sputnik - інструментів гібридної війни.


"Українське суспільство має вибрати: чи хочуть вони когось, хто виступає проти істеблішменту й обіцяє масштабні реформи? Або вони хочуть когось, хто, можливо, розчарував в деяких аспектах, однак, зробив більше для реформ, ніж хто-небудь інший в Україні за останні 20 років і протистоїть Путіну?", - заявив Курт Волкер.

31 березня в Україні відбувся перший тур виборів президента. За результатами підрахунку, 100% до другого туру проходять Володимир Зеленський із 30,24% голосів і Петро Порошенко з - 15,95%. Тимошенко посіла третє місце з результатом в 13,4%. Порошенко переміг у Львівській і Тернопільській областях, Юрій Бойко - у Луганській та Донецькій областях, а Зеленський - у решті. Явка становила 63, 53% виборців.

Зараз ви читаєте новину «Волкер: Росія буде випробовувати гібридною війною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути