пʼятниця, 13 березня 2020 14:22

"Війну на Донбасі почала Росія. Ніяких інших сторін не існує" - Княжицький

"Війну на Донбасі почала Росія. Ніяких інших сторін не існує" - Княжицький
Нардеп Микола Княжицький: "Росія хоче, щоб з неї зняли санкції"

Росія – агресор, ініціатор і сторона конфлікту на Донбасі. І саме їй нести відповідальність за військові дії на Донбасі.

Про це сказав народний депутат від фракції " Європейська Солідарність" Микола Княжицький в ефірі телеканалу "Прямий".

"Очевидно, жоден український громадянин, патріот держави ніколи не повинен іти на те, щоб підтримувати визнання стороною конфлікту ставлеників і васалів Москви. Сторони конфлікту – це агресор, Російська Федерація, і Україна. Так, це сторони конфлікту. Це конфлікт, який виник з ініціативи Російської Федерації, яка розв'язала війну і в якій ми захищаємо нашу землю. Ніяких інших сторін конфлікту, ніяких маріонеток, які потім очолюють російські регіони і є громадянами Росії, не існує. Росія хоче, щоб з неї зняли санкції", – заявив політик.

"Тому що зараз ми бачимо, що відбувається в економіці РФ, коли Росія обдурила сама себе, вийшовши з ОПЕК, сподіваючись на те, що ціна на нафту не буде настільки знижена, що саудити знизять ціну, а Росія зможе продавати за тією ціною, за якою вона і продавала, потрапила в халепу. Фактично в Росії немає коштів для того, щоб утримувати ті ціни на нафту, які є. І ще більше Росія зацікавлена в тому, щоб максимально швидко були зняті санкції. Санкції можна зняти, коли сказати, що "их там нет", "России там нет". І тоді вигадати ці сторони конфлікту і посилювати агресора", – додав народний депутат.

Зараз ви читаєте новину «"Війну на Донбасі почала Росія. Ніяких інших сторін не існує" - Княжицький». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути