Ексклюзиви
вівторок, 27 квітня 2010 14:28

У Львові погрожували депутату-регіоналу та згадали перемогу над "москалями"

У Львові погрожували депутату-регіоналу та згадали перемогу над "москалями"

Біля вхідних дверей на фасаді будинку в якому розташована львівську приймальня народного депутата від Партії регіонів Євгена Гєллєра розмалювали нацистською свастикою та чорною фарбою написали "Зрадникам - імпічмент".

В приймальні депутата випадок коментувати відмовляються. В міліції тривають пошуки зловмисника.

"Зараз ще нікого не затримували. Підозрюваних нема. Це звичайне хуліганство. Хоча треба буде ще вивчити справжні мотиви" – розповів Gazeta.ua речник обласної міліції Денис Харчук.

Тим часом благодійний фонд "Україна-Русь" випустив листівки "95-річчя перемоги над москалями" присвячені перемозі Українських січових стрільців в битві з російськими військами на горі Маківка на Львівщині.

Листівки роздавав поблизу Порохової вежі в центрі міста депутат облради Ростислав Новоженець львів"янам, які автобусами їхали в Київ на мітинг проти ратифікації харківських угод.

"Ми повинні зупинити цю владу, яка здає Україну Росії. Це символічно. Як і 95 років наші Січові стрільці на Маківці розпочали бій з москалями, так і ми сьогодні рушаємо на Київ боронити честь України. Надрукували тисячу листівок. За основу взяли зображення стрільців на картині українського художника Едварда Козака. За кілька годин усі роздали" - розповів Новоженець у коментарі Gazeta.ua.

Сьогодні у Києві під Верховною радою зібралися тисячі протестуючих. Коли оголосили про ратифікацію угоди, стало чутно крики "Ганьба!" і "Геть!". Приблизно о 12:30 з-під стін будівлі Верховної Ради почали розходитися колони по 10-20 осіб. Люди складали прапори і йшли по вулиці Грушевського вниз до Європейської площі.

На сьогодні ВР припинила свою роботу. Наступний сесійний тиждень почнеться 11 травня.

Зараз ви читаєте новину «У Львові погрожували депутату-регіоналу та згадали перемогу над "москалями"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

50

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути